У суботу, 25. марта

Придружите се акцији „Сат за нашу планету“- угасите светло

У Градском парку концерт и радионица

У суботу, 25. марта, у 20,30 сати, градови широм света ће десету годину заредом искључити светла на сат времена. Град Панчево се, захваљујући активностима Секретаријата за заштиту животне средине Градске управе града Панчева, Канцеларије за младе и панчевачког Дома омладине, осми пут придружује обележавању глобалне акције „Сат за нашу планету“.

Тог дана од 20,30 до 21,20 сати у Градском парку ће биће приређен пригодан програм у којем ће учествовати дечји хор Панчевачког музичког друштва и Брас оркестар, а захваљујући ангажовању Удружења грађана „Препознај у себи“ биће организована и креативна радионица на тему „Колико је сати за нашу планету?“.

Учесници радионице ће имати задатак да од рециклираних материјала и комада амбалажног и осталог употребљивог отпада осмисле и направе часовнике који ће приказивати колико је заправо сати за нашу планету, када је реч о заштити животне средине. Компанија „Божић и синови“ ће обезбедити контејнер за одлагање истрошених сијалица и флуоресцентних цеви, а Секретаријат за заштиту животне средине ће поставити мини контејнер за истрошене батерије.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress