Обележавање Светског дана енергетске ефикасности, 5. марта

Предавања и изложба у Градској управи Панчево

Поводом Светског дана енергетске ефикасности, 5. марта, у Градској управи Панчево биће организована презентација  Енергетског менаџмента града Панчева, којој ће присуствовати и проф.др Милош Бањац, помоћник министра у Министарству рударства и енергетике.

На тему Уклањања препрека за промовисање и подршку систему енергетског менаџмента у општинама у Србији, говориће Маја Матејић, УНДП Србија, портфолио менаџерка за енергетику и менаџерка истоименог пројекта, док ће о енергетском менаџменту у Панчеву причати Биљана Ђордан, енергетска менаџерка града Панчева.

Зоран Божанић, извршни директор техничког сектора у ЈКП „Грејање“, упознаће присутне са Аутоматским преносом података у ИСЕМ базу, након чега ће бити уручени и цертификати полазницима обуке за ИСЕМ базу.

У Холу Градске управе у 13 сати биће отворена изложба посвећена енергетској ефикасности, коју ће отворити Катарина Бањаи, чланица Градског већа задужена за заштиту животне средине и одрживи развоји поделити поклоне ђацима за учешће на изложби, а обратиће се и Зденка Миљковић, секретарка Секретаријата за заштиту животне средине Градске управе града Панчева.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress