Традиционална акција Завода за јавно здравље Панчево

Фотоконкурс: Чаробњаштво природе

Сваки аутор може да поднесе до четири фотографије до 15. маја

Завод за јавно здравље Панчево већ седму годину заредом организује фотоконкурс и изложбу еколошки ангажованих фотографија „Објективом кроз свет око нас“, посвећену Дану планете Земље и Светском дану заштите животне средине.

„Овогодишња тема је ,Чаробњаштво природе`, а жеља нам је да прикажемо моћ природе, њену енергију стварања, магију којом боји, кити и улепшава нашу планету и чини је чаробном, али и енергију разарања којом нас опомиње да морамо повести рачуна о свом понашању, чињењу, бахатости и несхватању да ће и после нас ова планета некоме требати“, саопштавају из Завода.

Сваки аутор може да поднесе до четири фотографије у дигиталном облику у боји или срно-беле. Заинтересовани могу прочитати пропозиције и пријавити се до 15. маја на сајтовимаwww.fotoss.org и www.zjzpa.org.rs.

Конкурс се спроводи под патронатом Фотосавеза Србије и покровитељством Градске управе Панчева-Секретаријата за животну средину, а намењен је свима –деци, младима, одраслим ауторима аматерима и професионалцима у свету фотографије, свима онима који сликом желе да поруче колико је важно да живимо у складу са природом.

На крају фотоконкурса биће организована изложба фотографија у Културном центру Панчево, која ће бити подељена у два сегмента – изложба фотографија младих до 16 година и поставка одраслих аутора.

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: