У четвртак, 28. новембра

Рок Опера 2 – спектакл у Сава Центру

Своју мисију су започели пре само годину и по дана и за сваки њихов концерт се тражила карта више, тако да су чврсто одлучили да наставе и публику очарају новим рок хитовима које ће извести на концерту Рок Опера 2, у четвртак, 28. новембра, поново у Сава Центру.

Сјајни музичари Опере Српског Народног Позоришта и Новосадски Биг Бенд, сада уједињени под заједничким називом Pop’s Orchestra и изванредни солисти под диригентском палицом Федора Вртачника припремили су нове аранжмане светских хитова.

На репертоару ће се наћи нове песме, звук ће бити чвршћи и са још више емоција, а музичари, од којих је већина извођача класичне музике, ће изванредним музицирањем опет спојити различите музичке жанрове. Овај музички спектакл не познаје границе извођења, па ће у концерту подједнако уживати и лјубителји класичне музике и лјубителји рока, блуза, џеза, попа, опере.

Моћни гласови солиста оставлјају без даха, а публику подижу на ноге и изазивају овације, па се само на концертима Рок Опере може доживети посебна атмосфера и осетити дивна енергија која свима у сали дочара сву лепоту музике.

Музички спектакл Рок Опера је у августу обележио 17. Belgrade Beer Fest, где је на концерту уживало више од 100.000 људи, а у Сава Центру публику очекују нова музичка изненађења и посластице.

Карте по цени од 2000, 2200, 2400, i 2600 динара, могу се купити сваког радног дана од 10 до 20 сати. Информације на телефон 011/220-6060.

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: