У клубу „Купе”

Промоција нове књиге Миодрага Мајића

Књига „Остраво пеликана” Миодрага Мајића, биће промовисана у четвртак, 22. октобра, од 19 сати у клубу „Купе”, Улица браће Јовановић 5 у Панчеву. О књизи ће говорити аутор.

После великог успеха романа „Деца зла”, Миодраг Мајић, судија и књижевник, обрадоваће читаоце новом књигом која ће нас још једном навести да се загледамо у стварност широм отворених очију и запитамо се да ли је могуће сачувати себе у друштву у којем је судбина појединца безначајна попут зрнца песка које ветар разноси преносећи га из једног годишњег доба у друго.

Прича о Ајши и Габриелу може постати прича свакога од нас, али та прича се већ сада тиче свих нас и управо зато ћете ову књигу прочитати у даху, а силуете њених јунака укотвиће се дубоко у вама, па се немојте изненадити кад их будете препознали у маси безимених и непознатих људи на улицама овог града, али и било ког другог града на свету.

Догађај организује Грађанска акција Панчево, који саопштавају да је обавезно поштовање свих мера спречавања ширења епидемије ковида.

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: