Представа „Помахнитали“ у дворишту Музеја

У оквиру летњег програма дворишту Народног музеја Панчево у суботу 5. августа од 20 сати биће одиграна представа „Помахнитали“ у извођењу Татјане Кецман и Милоша Ђорђевића. Програм је бесплатан.
Комедија “Помахнитали” бави се људима који су постали опседнути формом, статусним симболима, брендовима. На тој апсурдној и суманутој трци, која за циљ има успех, ма шта то значило, потпуно губе компас. У свакој од сцена протагонисти заврше са нервним сломом због неких ситних тривијалних проблема који им ремете „савршену“ форму. Дане окончавају тако што, уморни од борбе гужве, свађа, са осећањем незадовољства и изопштености, за утеху окаче селфи на коме све блиста баш како треба, савршено!
Представа посвећена овисницима од друштвених мрежа, као и другим жртвама селфи културе и осталих облика виртуелних вредности.

О глумцима:
Татјана Кецман је дипломирала на Факултету драмских уметности у Београду. Аутор је дванаест представа у властитој продукцији “Ферзенг”, које се успешно играју како на сценама у Београду, тако и на сценама широм Србије и региона. Члан је Удружења драмских уметника Србије. За улогу у представи “Помахнитала” награђена је за најбољу женску улогу на фестивалу Дуодраме у Тополи. Добитница је и специјалне награде за најбољу женску улогу на “Арт Трема фесту” у Руми.
Милош Ђорђевић је дипломирао на Академија уметности у Новом Саду и члан је Народног позоришта. Добитник је награде Народног позоришта “Петар Банићевић”, награде за најбољег глумца на фестивалима “Позориште звездариште” и “Златни Ћуран”.

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: