Промоција књиге „Изабери себе" Јелене Милановић

Како бити успешна и задовољна жена?

Како бити успешна и задовољна жена? На то питање одговара књига „Изабери себе“ Јелене Милановић, која ће бити представљена вечерас, од 19,30 сати у Холистичком центру „Смисао“.

Реч је о аутобиографској причи која обрађује једну веома заступљену женску тему – како бити успешна и задовољна жена на свим пољима живота, у данашње захтевно време. Ауторка књиге нас на лаган начин води у пределе својих унутрашњих и спољашњих борби, увида и понирања ка самој себи, некада кроз лагану причу, а некада кроз дубоке и не баш лагане тренутке сопственог раста и развоја.

„У времену где су системи вредности веома уздрмани, као жене и мајке свакодневно се преиспитујемо шта нам је на првом месту. Мајчинство или каријера? И једно и друго нас и храни и развија, а често смо растрзане управо између те „две ватре“. Желимо да у свему будемо успешне, и да сви око нас буду задовољни, а стално имамо осећај да нам је дан од двадесет и четири сата кратак. Тако живимо по инерцији, све док се не догоди нешто крупно што ће нас вратити на наш пут. Пут повратка себи“, наводи се у позиву на промоцију.

Холистички центар „Смисао“ се налази у Улици Цара Лазара 22, а свој долазак на промоцију можете потврдити салњем поруке преко фејсбук странице или на телефон  060 583 9993.

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: