Изложба фотографија „Старе приче”

Изложба фотографија „Старе приче” Небојше Надрљанског биће отворена у Фоајеу Културног центра у четвртак 30. марта u 19 сати.

„Све ове фотографије су настале пре неколико година. То је био период када сам се активно бавио фотографијом, додуше из хобија. Кроз игру и радозналост сам спонтано тражио свој стил који је био веома експерименталан, са доста постпродукције. Ова изложба представља неки скуп, мени лично драгих тренутака из прошлости замрзнутих у вечности. Отуд и назив изложбе „Старе приче”, док је сада ипак време да се пишу неке нове“, каже аутор изложбе Небојша Надрљански.

Небојша Надрљански је рођен 1985. године у Панчеву. Завршио је средњу електротехничку школу, а потом 2007. године и школу за креативне технлогије и 3Д компјутерску графику „Chiron“ у Београду. 2008. године завршава једногодишњу школу „IT Academy” при одсеку за дизајн и мултимедију. Потом, 2009. године уписује Факултет дигиталних уметности на Универзитету Метрополитан у Београду, смер интерактивних медија. Дипломирао је 2014. године.

Похваљен од Фото савеза Србије, више пута излагао на локалним конкурсима и заједничким изложбама. Добитник је треће награде на фотографском конкурсу „Експозиција карактера” поводом Дана Града Панчева 2010. године. За модну кућу „Passage” радио као модни фотограф 2012. године. Тренутно живи и ради у Панчеву. Један је од двоје оснивача дигиталног магазина „Планета радости”.

Panpress

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: