У Дворани Културног центра Панчева, 29. марта

Бесплатан концерт „Ана Аврамов бенда“, предгрупа „Ивица“

У петак, 29. марта од 20 сати у Дворани Културног центра Панчева биће одржан бесплатан концерт „Ана Аврамов бенда“, а као предгрупа наступиће панчевачки индие бенд „Ивица“.

Соло пројекат Ане Аврамов, музичарке и уметнице из Београда, јесте прљави сведени поп у ком музичка једноставност отвара простор за дубоку експресивност њеног гласа. Њена музика креће се унутар координата стилова као што су дреам поп, схоегазе и ноисе поп, у једном интимно обојеном простору испуњеном поп мелодијама, дубоким меланхоличним или експресвним и хипонотишућим гласом.

Пре соло рада, Ана је била фронтмен и гитариста индие-алтернативног бенда In Absentias, а поједине песме с албума Open Heart снимили су и чланови тог бенда. Сарађивала је с разним уметницима у региону (Ана Ћурчин, Денис Катанец, Ивица, Уна Гашић, Иван Скопулович, Марко Ајковић) и наступала по најзначајнијим фестивалима региона (Еxит, Фестивал уличних свирача, Девет, Индирект, Без буке).

Осим Ане Аврамов на гитари, бенд чине и Тодор Живковић на бас гитари и Небојша Дурмановић на бубњевима. Тренутно је у припрема нови албум који ће бити сниман 2019.

Панчевачко – београдски бенд „Ивица“ представља право освежење на домаћој индие сцени. Овај дуо састав чине фронтмен Иван Качавенда и Александра Андоновска (електрична гитара). Бенд је до сада објавио албуме Лепе речи су за ружне дане (2012), Води ме на море (2015), 120 дана на Атлантском океану (2016), Какви сте то људи (2018), и синглове Морам бити бољи (2014) и Изван океана (2018).

 

 

 

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: