У среду, 7. марта у Кулутрном центру Панчево

Акустични концерт групе Ван Гог

Група Ван гог одржаће акустични концерт у Панчеву, у среду, 7. марта, од 20 сати у Дворана Културног центра Панчева. Публика ће моћи да у интимној атмосфери и уз посебну сценографију, која се брижљиво припрема за концерт, чује и види бенд у акустичном издању, и упозна другачији темперамент чланова састава, у односу на онај који негују на уобичајеним концертним наступима.

Поводом концерта у Панчеву, Ђуле из састава Ван Гог је изјавио:

„Каваљери, љубав се негује, а не мери! Поштујмо жене током целе године, а не само 8. марта. Не прија ми тај лицемерни однос према наглашеним датумима као што су 14. фебруар (Дан заљубљених) и 8. март.“

Такође, из састава поручују да им је посебна жеља да овим концертом и поклон ЦД-ом који се добија за две купљене карте, у времену када ретко ко нешто поклања, обрадују чула људи и врате их активном слушању музике.

Нови акустични стил познатог рок састава веома се допао публици на њиховом рођенданском концерту, одржаном у Београду крајем новембра 2016, када су прославили 30 година рада. Потпуно другачији приступ акустичним извођењима, старе песме које су добиле нови израз а задржале јаку емоцију, наишли су на одушевљење фанова. Чак и они који који обожавају вангоговски тврђи звук “пали” су на сензуалну акустику.

На концерту у Панчеву бенд је припремио посебну сет-листу, другачију од оне коју свирају по турнејама, а одсвираће и неке од песама које дуго нису изводили.
„Изазовни су нам акустични концерти, посебно због директног контакта са људима и непосредног односа са нашом публиком. Ми смо и почели као бенд да свирамо у малим, клупским просторима, и овакви концерти нас подсећају на та времена“, рекао је Ђуле.

Линк: https://www.youtube.com/watch?v=bXJRxja4itM

Улазнице се могу купити на билетарници Културног центра Панчева, а због ограниченог капацитета сале, у продају су симболично за “све оне који су у љубави” пуштене сет “карте за двоје” у лимитираном броју по цени од 1800 динара. Такође, доступне су и појединачне улазнице по цени од 1100 динара. Уз сваку “сет” и појединачну улазницу, акустични поклон цд групе Ван Гог “Ако станемо, губимо све”.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress