Завршен хуманитарни маратон

Жељко Зељковић: Сјајан је осећај трчати за Владу

Од куповине километара прикупљено је 367.000 динара, и још од почетка хуманитарне акције која је започела концертом и стендап комедијом у јануару 64.200 динара

Девет сати било је довољно српском репрезентативцу у ултрамаратону Жељку Зељковићу, из Панчева да истрчи 80 километара од Панчева до Смедеревске Паланке и тако заокружи хуманитарни маратон „Свим срцем за Владу“. 

Он је данас, 15. фебруара у пет сати ујутру кренуо из „Авив парка“ пут Смедеревске Паланке, а током трке придружили су му се бројни пријатељи и спортисти, тако да је кроз циљ прошло више од 50 људи.

Последњих 30 метера са Жељком је трчао и мали Владимир Ђорђевић, који је како нам преноси дечаков отац Синиша Ђорђевић, био одушевљен целим догађајем.

Задовољство читавом организацијом и дочеком приређеним у част маратонаца у Смедеревској паланци, не крију ни сами учесници трке.

Жељко Зељковић истиче да је трка прошла одлично, без икаквих проблема и да је био сјајан осећај трчати за Владу.

„Пресрећан сам што сам био у прилици да помогнем Влади и његовој породици. Имали смо предиван дочек у Смедеревској Паланци, где су били грађани и председник општине Никола Вучен, којем захваљујем овом приликом“, рекао је након трке српски репрезентативац у ултрамаратону.  

Сличне утиске дели и Сандра Тројановић, маратонка из Смедеревске Паланке која се придружила Жељку Зељковићу на четрдесетом километру. Она каже да је цео догађај за њу био феноменално искуство.

„На циљу нас је дочекало око стотину људи, много деце и спортиста је трчало са нама. Могу да кажем да наш град одавно није имао овако леп догађај“, истакла је Сандра.

Од куповине километара прикупљено је 367.000 динара, и још од почетка хуманитарне акције која је започела концертом и стендап комедијом у јануару 64.200 динара.

Акција за прикупљање новца за лечење Владе Ђорђевића се наставља, а сви људи добре воље, приватинци, фирме могу уплатити новац на рачун дечаковог оца Синише Ђорђевиће број 340-32110017-94 „Ерсте банке”.

За операцију цисте на мозгу и контроле у Турској Влади Ђорђевићу је потребно око 40.000 евра.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress