Хуманитарна трка од Прешева до Суботице

За Владу кроз Србију: Жељко и Љиљана трчаће 581 километар!

Почео откуп километара

Српски репрезентативац у ултрамаратону Жељко Зељковић, из Панчева поново ће трчати за Владу Ђорђевића, и на тај начин његовој породици помоћи да сакупи новац за лечење једанаестогодишњег дечака и операцију цисте на мозгу.

Први пут овај спортиста великог срца трчао је за Владу у фебруару ове године 80 километара, од Панчева до Смедеревске Паланке. Овог пута изазов је далеко већи, али ће пут кроз Србију од 581 километара поделити са колегиницом Љиљаном Тасић.

Хуманитарна трка „За Владу кроз Србију“ почеће почетком новембра, трајаће девет дана, и кренуће из Прешева, а затим преко Врања, Лесковца, Ниша, Параћина, Велике Плане, Панчева, Зрењанина, Бачке Тополе до крајње дестинације-Суботице.

Као и прошли пут километри ће моћи да се откупљују. Жељени износ могуће је уплатити од данас на жиро рачун Владиног оца Синише Ђорђевића број 340-32110017-94 „Ерсте банке”, са назнаком „(редни број) километар”. За уплате из иностранства активан је девизни рачун – iban: RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22. Контакт: [email protected].

Подсетима, за операцију цисте на мозгу у Турској са којом се десетогодишњи Влада бори већ четири године, потребно је 27.000 евра, а за контроле срца, које је дечак оперисао пре три године, и главе још око 8.000 евра, без авионских карата до Турске.

О Владином здравственом стању читајте опширније на линку.

 

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress