Још два дана до почетка хуманитарног маратона

Ултрамаратонци великог срца: подржите њихову акцију – уплатите новац за Владину операцију

Дочек за Љиљану и Жељка биће организован у среду, 8. новембра, у 17 сати, у Клубу „Двориште“

Још два дана је остало до почетка ултрамаратона који ће истрчати наши суграђани Љиљана Тасић и Жељко Зељковић. Сваки од чак 581 километар биће посвећен Владимиру Ђорђевићу, једанаестогодишњем дечаку који већ годинама чека на операцију цисте на мозгу у Турској. Ултрамаратон је хуманитарног карактера и новац већ месец дана може да се уплати на жиро рачун Синише Ђорђевића, Владиног оца.

За Жељка Зељковића трка која ће трајати девет дана од Прешева, преко Врања, Лесковца, Ниша, Параћина, Велике Плане, Панчева, Зрењанина, Бачке Тополе до крајње дестинације- Суботице, највећи је изазов у досадашњој ултрамаратонској каријери. Овај српски репрезентативац већ је показао да има велико срце и већ је за Владу претрчао 80 километара, у фебруару ове године.

За наш портал каже да је спреман за трку и позива све људе добре воље да се придруже великој акцији како би се прикупио преко потребан новац за операцију.

Љиљана и Жељко кренуће из Прешева, у пет изјутра, а затим ће сваког дана трчати од 10 до 12 сати, око 80 километара. У Панчево стижу у среду, 8. новембра, у 17 сати, а дочек на који позивају све Панчевке и Панчевце биће организован у Клубу „Двориште“.

У појединим градовима биће организовани дочеци, а у некима ће се колеге придружити Љиљани и Жељку и трчати са њима.

До сада је прикупљено око 100.000 динара, што није довољно да би Влада коначно отпутовао на захват на који чека последњих пет година. За операцију у Турској потребно је око 30.000 евра.

Зато позивамо све људе великог срца да уплате новац на жиро рачун Владиног оца Синише Ђорђевића број 340-32110017-94 „Ерсте банке”, са назнаком „(редни број) километар”. За уплате из иностранства активан је девизни рачун – iban: RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22. Контакт: [email protected]

О Владином здравственом стању читајте опширније на линку.

 

 

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: