Од Прешева до Суботице

Укључите се у акцију-откупите километре за Владу

Хуманитарна трка трајаће девет дана и за то време тркачи ће прећи чак 581 километар

Панчевачки ултрамаратонци Љиљана Тасић и Жељко Зељковић трчаће од Прешева до Суботице, како би прикупили новац за лечење нашег суграђанина Владу Ђорђевића. На тај начин помоћи ће његовој породици да сакупи новац за лечење једанаестогодишњег дечака и операцију цисте на мозгу.

Хуманитарна трка „За Владу кроз Србију“ трајаће девет дана и за то време тркачи ће прећи чак 581 километар. Маратон почиње 3. новембра из Прешева, а затим се наставља преко Врања, Лесковца, Ниша, Параћина, Велике Плане, Панчева, Зрењанина, Бачке Тополе до крајње дестинације-Суботице. Љиљана и Жељко ће кроз Панчево проћи 9. новембра.

У овој великој и захтевној хуманитарној акцији могу учествовати сви људи добр воље тако што ће откупити километре. Жељени износ могуће је уплатити на жиро рачун Владиног оца Синише Ђорђевића број 340-32110017-94 „Ерсте банке”, са назнаком „(редни број) километар”. За уплате из иностранства активан је девизни рачун – iban: RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22. Контакт: [email protected].

Подсетима, за операцију цисте на мозгу у Турској са којом се десетогодишњи Влада бори већ четири године, потребно је 27.000 евра, а за контроле срца, које је дечак оперисао пре три године, и главе још око 8.000 евра, без авионских карата до Турске.

О Владином здравственом стању читајте опширније на линку.

 

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: