Чланови одборничке групе покренули су петицију за стављање ван снаге одлуке АТП-а

Слободно Панчево: поскупљење превоза неоправдано

Чланови одборничке групе Слободно Панчево покренули су петицију за стављање ван снаге одлуке о поскупљењу карата за поједине правце, АТП-а. Нови ценовник ступио је на снагу 1. новембра, када су одборници и покенули иницијативу.

Према речима Николе Ћебића, из те одбоничке групе, до сад је петицију је до сада потписало теко око 250 грађана и грађанки. Он сматра да је један од разлога за слаб одзив, заправо страх људе јер морају да оставе своје име и презиме.

Ћебић је појаснио да одборничка група сматра да нова одлука о поскупљењу карата неоправдана, те да ће се Слободно Панчево и даље радити на томе да одлука буде повучена. Да би се то десило потребно је 10.000 потписа грађана и грађанки.

„Ако је поскупљење горива разлог виших цена карата, због чега је поскупела станична услуга? За линију Панчево-Београд је увек важило да је профитабилна, и да покрива губитке других, али и она је поскупела. Очигледно је да се прави атмосфера која ће будућемо јавно-приватном партнеру омогућити боље услове”, оценио је наш саговорник.

О овој теми одборници Слободног Панчева говориће и на наредној седници Скупштине града, заказаној за среду, 14. новембар.

Оставите коментар

PANpress
%d bloggers like this: