За викенд без воде ће бити читаво Панчево са насељеним местима

Распоред цистерни са пијаћом водом

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ Панчево, објавило је распоред цистрени које ће снабдевати грађане и грађанке Града Панчева током обуставе испоруке воде, у суботу, 28. септембра. Иначе, воде неће бити од петка, 27. септембра, у 18 сати, до недеље, 29. септембра, у 6 сати.

Распоред цистерни са пијаћом водом у граду Панчеву за 28. септембар:
– Центар- мобилна цистерна која ће кружити улицама Жарка Зрењанина, Максима Горког, Цара Лазара , Цара Душана и Милоша Требињца.
– Котеж 1 – на кружном току
– Котеж 2 – испред “Симпа”
– Тесла– код продавнице ” Арома”
– Стрелиште– Мобилна цистерна која ће мењати позицију на два сата угао улице Вељка Петровића и Вељка Влаховића и угао Душана Петровића Шанета и Марина Држића почевши од 9 сати на углу Вељка Петровића и Вељка Влаховића
– Содара– у центру Содаре код продавнице “Аман” у Дунaвској улици
 Маргита– Mобилна цистерна која ће кружити улицама Моше Пијаде, Синђелићева, Димитрија Туцовића, Книћанинова, Светозара Шемића, Јабучки Пут и Караула.
– Миса– Мобилна цистерна која ће мењати позицију на два сата испред Цркве и код школе ” Свети Сава” почевши код Цркве у 9 сати и једна мобилна која ће обилазити улице Баваништански Пут, Козарачку, Банијску, Србијанску, Новосељански Пут, Кајмакчаланску, Пелистерску и Кудељарски насип.
– Војловица– Мобилна цистерна која ће кружити од МЗ Војловица кроз насеље Топола и улицу 7.јула
Цистерне ће бити на располагању и у кругу
– Aмбуланте Свети Сава
– Хитне помоћи
– Болнице
– Очне Болнице
– Геронтолошког центра и
– Дома Слепиx
Насељена места Јабука Глогоњ и Долово ће се снабдевати водом са јавних чесми с обзиром да имају своје резервоаре воде.
У Јабуци јавна чесма на углу Омладинске и Змај Јовине улице, у Глогоњу Београдска улица код пијаце и у Долову испред куће у улици Трг Краља Петра бр. 37.
Остала насељена места Качарево, Старчево, Омољица, Банатски Брестовац и Иваново имаће на располагању цистерне које ће бити постављене у центру сваког села испред Месних заједница.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress