Друга страна наградне игре „Узми рачун и победи“

Препродавци бесплатних коверти на робној пијаци?

Тржишна инспекција није добила ниједну пријаву

Нови бизнис препродаје бесплатних коверти за наградну игру „Узми рачун и победи“, према писању медија отпочео је у одређеним градовима у Србији. Према информацијама вечерњег листа „Новости“ на пијаци у Панчеву коверте се продају за 50 динара.

Како бисмо проверили ту информацију контактирали смо са Тржишном инспекцијом Панчево, где су нам рекли да су у складу са налогом инспектори прошле недеље обишли Робну пијацу „Аеродром“, али да нису пронашли лица која се баве препродајом коварата. Такође, обишли су и друге пијаце у граду. У инспекцији су нас обавестили да за сада није било пријава грађана због недозвољене трговине коверата, и додали да ће пратити ситуацију у наредном периоду.

У „Пошти Србије“ за „Новости“ истичу да су добро снабдевени бесплатним ковертама.

„Пошта Србије помно прати ситуацију са залихама наменских коверата у више од 1.500 својих пословница широм Србије и континуирано доштампава нове количине, што ће бити пракса током читавог трајања наградне игре „Узми рачун и победи“. Обавештамо вас да није дошло ни до каквог застоја у снабдевању бесплатним ковертама. Напротив, тренутно их је у систему 989.320, што је највише од почетка акције јер су се залихе обично кретале од 600.000 до 700.000 комада“, речено је „Новостима“ у „Пошти Србије“ и саопштено да је до сада то јавно предузеће одштампало и дистрибуирало укупно 3.485.000 једнообразних наменских коверата за ову наградну игру.

Ивана Предић, „Новости"

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: