Године чекања на операцију

Помозимо Влади да оздрави!

За операцију цисте на мозгу потребно је 27.000 евра

Дечак Владимир Ђорђевић (12) део детињства провео је на болничком лечењу, а лекови и борба са тешком болешћу су му свакодневица. Он већ седам година чека на операцију цисте на мозгу, која мора да се изврши у иностранству. За тај подухват потребно је 27.000 евра, које родитељи и поред бројних хуманитарних акција не могу да сакупе.

Нада да ће Влада оздравити напушта и његове родитеље. Синиша Ђорђевић, дечаков отац каже да не види излаз из овако тешке ситуације, и да је снаге све мање за наредне кораке.

Владимирово стање се погоршава, мењају му се лекови, и једини излаз је операција за коју родитељи немају средстава. Синиша се више пута, како каже, обраћао великим компанијама за помоћ, али су позитивни одговори углавном изостајали.

Од државе, каже, не може да очекује помоћ и једина нада му је хуманост појединаца.

Подсетимо, Влада се до сада изборио са неколико болести. Још 2011. године му је дијагностификована епилепсија, а затим су болести почеле да се нижу. Утврђено је да има цисту на мозгу, али и проблем са срцем и тумор на бубрегу.

Испоставило се да је тумор био малигни и операција је извршена у Београду 2013. године. Уследиле су хемиотерапије, али и нови шок за Владине родитеље. На прегледу у Москви, у установљено је да има и проблем са срцем и да је операција неопходна. С обзиром на много мању цену Ђорђевићи су одлучили да захват обаве у Турској, на клиници „Ацибадем”. Нешто новца је прикупљено, а Синиша је морао да подигне и кредит за дететову операцију. Влада је оперисан у фебруару 2014. године и захват је добро прошао. Он и даље чека на операцију цисте на мозгу.

Влади можете помоћи и уплатом новца на рачун његовог оца, Синише Ђорђевића: 340-32110017-94, код „Ерсте банке”, с назнаком „помоћ за Ђорђевић Владимира”. Уплате се могу вршити и из иностранства: ибан РС35340000003216654566, СИФ-код је ГИБАРС22, а новац се може убацити и у хуманитарне кутије које се налазе у у Максију, згради Суда Панчева, у Гвожђар спортско- рекреативном друштву, у продавници Дис у Авив парку, Golden beauty у Ави парку, Dexy co. у Авпарку, Уради Сам у Ави парку као и на бензинској пумпи Кнез Петрол на Београдском путу

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress