После годину и по дана

Покренута јавна набавка за завршетак радова на згради Завода за јавно здравље Панчево

И нову 2022. годину запослени у Заводу за јавно здравље Панчево дочекали су просторијама других панчевачких здравствених установа у које су привремено смештени још у априлу 2017. године, када су морали да се иселе из просторија Опште болнице Панчево због реконструкције. Нова зграда Завода се гради од 2008. године и још није готова.

Прошле године у јуну из републичке Канцеларије за управљање јавним улагањима, која суфинансира и реализује пројекат обнове Завода, на наше питање у којој су фази радови, добили смо одговор да је току израда конкурсне документације, и да ће поступак јавне набавке „биће покренут и спроведен када се за то стекну потребни услови, а у ускладу са одобрењем Министарства финансија и ликвидним могућностима буџета Републике Србије“.

Ти услови стекли су се након годину и по дана, па је како смо сазнали из Канцеларије, конкурсна документација за јавну набавку за Извођење радова на објекту Завода за јавно здравље послата на објаву на Портал јавних набавки 28. децембра. Отварање понуда је заказано за 24. јануар 2022. године у 10 сати.

 

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: