Више од 20 милиона динара за пројекат и радове

Почела реконструкција јавног тоалета

Панчево ће изгледа ове године добити јавни тоалет, после шест година. Наиме, радови на санацији постојећег јавног тоалета, који је затворен 2013. године и налази се на Тргу Зорана Ђинђића, су почели 8. маја, судећи према табли постављеној испред објекта.

Радови би требало да буду завршени 20. јула.

Јавна набавка за Реконструкцију и санацију јавног тоалета са израдом пројектно – техничке документације (кључ у руке), расписана је 27. августа 2018. године, а уговор је закључен 17. октобра исте године.

Пристигла је само једна заједничка понуда коју чине: „GP Still net“ Панчево, носилац посла, и „IRISS studio d.o.o.“ из Сопота, „Д.о.о. уградња сигурносних противпожарних система КВМ техник“ Смедерево, и „Мега модулор“, из Панчева, као учесници заједничке понуде.

Вредност набавке је 16.930.200,00 динара, без ПДВ-а, односно 20.316.240,00 динара са порезом.

Према уговору рок за израду идејног решења, за прибављање локацијских услова је 15 дана од дана увођења извођача у посао од стране наручиоца. Рок за израду Идејног пројекта за потребе издавања Решења о одобрењу извођења радова је 20 дана, од дана издавања локацијских услова. За израду главног пројекта планирано је 20 дана од дана издавања локацијских услова, док је рок за извођење радове 70 дана од дана увођења извођача у посао. Гаранција на изведене радове је две године.

Новац је у више наврата обезбеђиван из градског буџета за мобилне јавне тоалете, од 2017. године, али до сада није био искоришћен.

 

 

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: