Трчањем до оздрављења

Пети дан хуманитарног ултрамаратона – од Параћина до Велике Плане

Љиљана и Жељко сутра у Панчеву

Велики хуманитарни ултрамаратон се наставља. Данас, петог дана трке наши маратонци Љиљана Тасић и Жељко Зељковић кренули су на пут дуг 66 километара, од Параћина до Велике Плане. Синиша Ђорђевић, отац малог Владе, којем је и посвећен тај ултрамаратон, каже за наш портал да за сада све протиче без проблема и тркачи наилазе на подршку. Како су обајвили на фејсбуку Љиљана и Жељко су тренутно на пола пута до циља – до Суботице.

Они ће сутра, 8. новембра, ујутру у пет сати кренути из Велике Плане и око 16 сати ће бити у Панчеву, а истрчаће 82 километара. Дочек је заказан за 15,30 сати у Клубу „Двориште“.

Сви људи добре воље позвани су да дођу и подрже ову велику хуманитарну акцију. Том приликом биће постављена и кутија за донације, а новац је могуће уплатити и на жиро рачун Владиног оца Синише Ђорђевића број 340-32110017-94 „Ерсте банке”, са назнаком „(редни број) километар”. За уплате из иностранства активан је девизни рачун – iban: RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22. Контакт: [email protected]

 

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: