Уручени уговори

Од Покрајине Панчеву 120 милиона

Новац ће бити искоришћен за Северну индустријску зону и Потамишки колектор

Граду Панчеву су, на основу јавног конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката у области локалног и регионалног економског развоја, као и у области водоснабдевања и заштите вода Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине, одобрена средства за два важна капитална пројекта.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић на свечаности у Покрајинској влади уручиo je у среду 31. јануара, уговоре за реализацију пројеката одобрених на конкурсима Управе за капитална улагања Војводине.

Средства у укупном износу од 1,931 милијарди динара, додељена су за реализацију 36 пројеката на територији 29 градова и општина у Војводини, у областима саобраћајне инфраструктуре, локалног и регионалног економског развоја, водоснабдевања и заштите воде, предшколског образовања, развоја спорта и у области енергетске ефикасности.

У складу са одлукама о додели средстава, граду Панчеву је додељено укупно 120.147.245,64 динара.

У области локалног економског развоја биће финансиран пројекат “Инфраструктурно опремање Северне индустријске зоне” у Панчеву – завршетак изградње саобраћајница у износу од 33.187.148,33 динара, а у области водоснабдевања и заштите вода пројекат “Изградња потамишког колектора – ИИ фаза у износу од 86.960.097,31 динар.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress