Грађевински хаос у Панчеву након гасификације

Незванично сазнајемо: асфалтирање најзад од следеће недеље

У ЈП „Урбанизам“ који врши надзор над извођењем радова нису могли конкретно да кажу када ће радови комплетно бити завршени

Злим новинарима, грађанкама и грађанима, којима ништа не ваља, чак ни када се ради у граду, како је један градски директор приметио, последњих месеци поприлично упада у очи (и замислите смета им!) да је последњих месец – два дана, град у потпуном грађевинском хаосу.

У великом броју улица недостаје асфалт који је исечен, или плочице које су извађене због гасификације којом је обухваћен цео град: насеља Кудељарски наспи, Миса, део Карауле, Месна заједница Центар, Котеж I и Котеж II, Сверена зона…Иако су радови одавно завршени (радника на локацијама одавно нема), јавне површине још нису враћене у пробитно стање.

Инвеститор радова је ЈП Србија гас“, извођач радова Промонт група“, а надзор над извођењем би требало да спроводи ЈП Урбанизам Панчево. Александра Бојчић, из ЈП Урбанизам“ која је задужена за надзор у поментуом случају рекла је да су радови почели у марту, те да ће јавне површине бити враћене у првобитно стање у што краћем року, али није могла да прецизира тачно време.

„Људи морају да буду свесни да је у питању процес који захтева одређено време“, рекла је наша саговорница.

Незванично смо сазнали да ће асфалтирање у центру (конкретно бициклистичке стазе у улицама Милоша Требињца и Милоша Обреновића) почети следеће недеље.

Према информацијама које смо добили рок за завршетак радова је 31. децембар 2018. године.

Фото: fb pancevo city

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

1 Коментар
Старији
Најновији Најпопуларнији
Inline Feedbacks
View all comments
Jasmina
5 године пре

Niko nije zao sto zeli lepe staze bez rupa i krpljenja istih, ne radi se prvo staza u celosti pa se posle dva do tri puta sece i kasnije krpi. I to kako krpi, bez imalo smisla samo vrati zemlja i nabaca asfalt gde posle mesec dana popuca i otvori nova rupa. Ako vec radite uradite ga kako treba skinite ceo asfalt i stavite ploce koje posle mogu opet da se lako izvade i bez problema vrati. Samo se pitam na sta li ce ulica Zarka Zrenjanina liciti nakon treceg krpljenja, a bila je prelepo asfaltirana u celosti pre par… Read more »

1
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: