Одлука Саше Павлова, градоначелника града Панчева

Изабрани чланови Комисије за медијске пројекте- без биографије, девет, односно 14 година у новинарству

Градоначелник Панчева Саша Павлов изабрао је чланове Комисије за оцену пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања за 2018. годину.

Одлуку је потписао 22. марта, а тек пре неколико дана она је објављена и на сату.

Као што је наш сајт писао на конкурс за чланове Комисије стигло је шест пријава. Биографије свих пријављених можете прочитати на линку.

За чланове су изабрани Љиљана Ћулафић, на предлог Асоцијација електронских медија Војводине и Милијан Николић, којег је предложила Нова мрежа Србије (НМС). За медијског експерта изабран је Милован Балабан, из Новог Сада, професор историје.

Љиљана Ћулафић је изабрана за чланицу Комисије иако у пријави није доставила биографију, што је обавезно.

У биографији Милијана Николића, из Лознице, стоји да је завршио Економски факултет у Београду, а затим и постидипломске студије из области маркетинга. Од 1983. до 2009. године радио је у више производно-трговинских привредних субјеката. Од 2009. године ради у ТВ Лотел+ на конципирању програма. Аутор је више пројеката за телевизију (Мала радионица, Питалице свезналице, Стари занати), више од десет, за град Лозницу и општине Мали Зворник и Осечину.

Новинарска каријера Милована Балабана датира из 2004. године, у форми хонорарног сарадника телевизије Кладово. Како стоји у биографији, од 2006. године писао је за реномиране веб сајтове (НСПМ, Фонд стратешке културе и Видовдан, чији је био извршни уредник четири године).

Током 2015. и 2016. писао колумне за Дневник. Написао преко 200 тексотва за различите часописе, а има и 300 наступа на многобројним телевизијама, као аналитичар и водитељ.

 

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: