Помоћ за куповину лекова

Хуманитарна продаја за Владу Ђорђевића

У последња два месеца дечаку се стање погоршало

Борба за оздрављење нашег суграђанина Владимира Ђорђевића и даље траје. Он се од своје пете године бори са различитим болестима, имао је неколико озбиљних операција до сада, а његови родитељи се годинама боре да Влада оде на операцију цисте на мозгу у Турску.

Према речима Владиног оца Синише, у последња два месеца дечаку се стање погоршало, епилептични напади су чешћи, и лекови су му промењени. Међутим, здравствено осигурање обезбеђује само 35 комада лекова, а Влада месечно мора да попије 90. Остатак медикамената мора да обезбеди породица.

Синиша Ђорђевић каже да једна кутија лека „зонисамид”, кошта 40.000 динара, а плаћају и друге лекове. Укупно за медикаменте месечно, тврди Синиша треба да извоје 75.000 динара.

Породица Ђорђевић има скромна примања, те ће у у циљу прикупљања новца за лекове бити организована хуманитарна продаја у Авив парку Панчево.

У петак, 13. јула, испред продавнице „Уради сам”, од 18 до 22 сата, моћи ће да се купе различити производи, а биће постављена и кутија за прикупљање донација.

Владимиру можете помоћи и тако што ћете уплатити новац на жиро рачун Владиног оца Синише Ђорђевића број 340-32110017-94 „Ерсте банке”. За уплате из иностранства активан је девизни рачун – iban: RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22. Контакт: [email protected]

Оставите коментар

PANpress
%d bloggers like this: