Поводом Светског дана хране

Хуманитарна акција прикупљања хране у „Максију“ и „Темпу“

Удружење грађана „Препознај у себи“ из Панчева  и ове године учествује у хуманитарној акцији прикупљања намирница поводом Светског дана хране. Акција ће бити реализована у петак, суботу и недељу, 13,14 и 15. октобра, у 108 продавница Маxи, Темпо и Shop&go, широм Србије.

У Панчеву акција ће се спроводити у четири продајна објекта Делхаизе компаније: Макси – Стрелиште, Макси – Содара, Велики Макси- Светог Саве и Темпо – Милоша Требињца.

Акцију реализују компанија Делез Србија и Банка хране Београд, чији ће волонтери дежурати поред хуманитарних кутија у које ће грађани моћи да донирају производе.

Поред Београда, акција сакупљања хране биће организована и у Зајечару, Сремској Митровици, Пожеги, Врњачкој Бањи, Краљеву, Зрењанину, Аранђеловцу, Бачкој Паланци, Крагујевцу, Крушевцу, Краљеву, Лозници, Нишу, Панчеву, Руми, Смедереву, Сомбору, Петровцу на Млави, Јагодини и Малом Зворнику.

На овај начин наставља се дугогодишња сарадња Банке хране и компаније Делез, захваљујући којој се реализује пројекат „Помажемо да имају и они који немају” и 10.000 најсиромашнијих грађана свакога месеца добија редован оброк.

 

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: