Због учешћа у протестима, односно блокаде путева

Градски одбор Демократске странке Панчево: Рефундираћемо грађанима и грађанкама казне које су платили

Градски одбор Демократске странке Панчево саопштио је данас да грађанима и грађанкама града Панчева, који су добили прекршајне налоге због учешћа у протестима, односно блокаде путева, нуди две врсте помоћи.

Прва је бесплатна правна помоћ њиховог правног тима, савет и заступање свих грађана који су се определили да о њиховој прекршајној одговорности одлучује Прекршајни суд.

Друга помоћ се односи на грађане који су платили казну у року од 8 дана, да би искористили могућност плаћања 50 одсто од казне. Свима који су платили казну у том року, Демократска странка ће, како се наоводи у саопштењу, рефундирати трошкове. Потребно је да на њихову имејл адресу [email protected], доставе фотографију налога и доказ о плаћању (уплатницу), као и контакт податке.

Демократе најоштрије осуђују поступак Полицијске управе Панчево због покушаја додатног застрашивања грађанки и грађана Панчева легитимисањем након одржане блокаде пута под изговором „рутинске контроле“ и позивају их да поступају у складу са законом, да брину о безбедности свих грађанки и грађана Панчева уместо примене репресије као продужена рука власти.

 

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: