Подршка пројектима од јавног интереса

Градски конкурс за оснаживање удружења грађана

Инструктажа ће бити одржана у уторак 19. марта, у два термина –  у 12 и 17 сати, у малој сали у згради Градске управе града Панчева.

Градоначелник Града Панчева расписао је Конкурс за суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса у области пружања подршке и оснаживања удружења грађана Града Панћева у 2019. години.

Циљ конкурса је унапређење услова за обављање делатности удружења грађана града Панчева и пружање подршке њиховим програмима и пројектима од јавног интереса, у областима здравства и социјалне политике, културе, информисања, бриге о деци и младима, образовања, екологије, туризма, вера и другим областима, у складу са усвојеним развојним документима града Панчева.

Рок за конкурисање на овом Конкурсу је до 1. новембра 2019. године, односно до утрошка средстава опредељених за ову намену.

Активности на пројекту које Град буде су/финансирао у оквиру овог Конкурса морају бити реализоване до 31. децембра 2019. године, а завршни наративни и финансијски извештај предаје се до 31. јануара 2020. године.

Потребну документацију можете преузети на линку, а у случају додатних питања о конкурсу можете присуствовати инструктажи која ће бити одржана у уторак 19. марта, у два термина –  у 12 и 17 сати, у малој сали у згради Градске управе града Панчева.

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: