Туча на улици

Физички обрачун светског шамиона у каратеу и Д.М. – повређени обојица

Физички обрачун некада светског и европског шампиона у каратеу, Панчевца Предрага Стојадинова, сада директора ЈКП „Младост“ Панчево, и Панчевца Дамјана Новаковића узбуркао јепочетком недеље јавност, а РТВ Панчево је пренела да је светски шампион претучен недалеко од своје куће, од стране опозиционог представника.

Недуго затим сајт Панчево си ти је објавио да није реч ни о каквом локалном опозиционару, као и да је удараца било са обе стране. На место инцидента изашла је и полиција, а извештај настао том приликом стигао је јуче у Основно јавно тужилаштво Панчево. То нам је потврдила Јелена Самуилов, потпаролка тог тужилаштва.

Она је навела да су оба учесника туче, која се догодила у понедељак, 19. фебруара, око 6 сати, задобила повреде због којих су збринути у Општој болници. О каквим повредама се ради, она није могла да прецизира.

Одговор на то питање потражили смо у Општој болници, где су нам рекли да ће проверити информацију, али нам одговоре нису доставили.

Самуилов је рекла и да Основно тужилаштво наставља да ради на овом случају и да ће наредних дана бити усмерено на даље прикупљање информација.

 

 

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: