Леп пројекат Дома омладине Панчево и удружења ,,Психогенеза“

Бесплатно Саветовалиште за младе

Радионице ће се одржавати суботом

Дом омладине Панчево у сарадњи са удружењем ,,Психогенеза“, и уз финансијску подршку Града Панчева, реализује пројекат под називом ,,Моје место“. У оквиру програма, биће организовано бесплатно Саветовалиште за младе, од 15 до 30 година. 

Циљ Саветовалишта је очување менталног здравља младих, кроз оснаживање и психолошку подршку у суочавању са захтевима и изазовима периода младалаштва. Активности ће трајати три месеца и обухватаће индивидуално психолошко саветовалиште младих, као и групну динамику кроз радионичарски рад.

Радионица под називом ,,Ко сам ја и ко бих волео/ла да будем?“, одржаће се у суботу, 22. септембра, од 16 до 18 сати, у Дому омладине Панчево. Психолошко саветовање ,,Отворена врата“, заказано је за наредну суботу, 29. септембар, од 16 до 18 сати. О анксиозности ће се говорити 6. октобра, у истом термину, а још једно психолошко саветовање одржаће се 13. октобра, од 16 до 18 сати.

Координатор саветовалишта је Јадранка Грујичић Ђурић, а телефон за заказивање и пријаве је: 061 647 290. Информације се могу добити и путем мејла: [email protected] и [email protected]

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: