УСПЕШНО ДАЉЕ ПРОПАДАЊЕ АПОТЕКЕ ПАНЧЕВО

Апотеке кључ у браву, Милојевићева „иза браве“

Бившој директорки одређен притвор због истраге. Апотеци искључена струја, сви објекти затворени

Бившој директорки Апотеке Панчево Баранки Милојевић данас је након саслушања у панчевачком Вишем тужилаштву одређен притвор, саопштено је из тужилаштва.

Славица Црвени Бубњевић, потарпаролка тужилаштва потврдила је да је бивша директорка државне апотеке саслушана због постојања основа сумње да је злоупотребом службеног положаја компанији „Велефарм холдинг“ омогућила противправну имовинску корист већу од 108 милиона динара.

Очекује се да наредних дана буду прибављене информације и од осталих особа које могу бити од користи у истрази о овом случају и прибављени други докази.

Против Бранке Милојевић Више тужилаштво води још једну истрагу која је у вези с пословањем Апотеке Панчево за време њеног мандата. Она је на челу те установе била од августа 2012. године, а иза ње су остали дугови који се процењују на око 700 милиона динара, због чега су повериоци блокирали рачун Апотеке.

Према незваничним, али поузданим информацијама пре неколико дана је половини преосталих објеката ове установе искључена струја због дугова. Међу тим објектиима је и седиште Апоптеке у Карађорђевој улици где се налази главни сервер интерне компјутерске мреже, па су и остали објекти затворени, тако да сада ни једна апотека не ради. Запослени нису добили зараде, због чега им здравствене књижице нису оверене, али су  добили обећање из локалне самоуправе да ћи ускоро добити новембарске плате.

Потврду ових информација нисмо добили од званичних извора, јер нико није био расположен да говори о томе, укључујући и саме запослене.

 

1 Коментар
Старији
Најновији Најпопуларнији
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
4 године пре

Ta direktorka je došla kao kadar Jedinstvene Srbije .Hoće li se Palma baviti njome umesto što
što se na neprimeren način bavi budućim premijerom i

1
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress