Наградни конкурс у оквиру фестивала МАГМА

Забележи МАГМА-тски тренутак

Интернет часопис Панпрес позива младе људе који живе на територији града Панчева да посете фестивал МАГМА, који ће бити одржан у петак и суботу, 20. и 21. јануара 2023. године, на више места у граду. Осим што ће имати прилику да се забаве, слушају добру музику, и да се едукују, посетиоци и посетитељке фестивала ће моћи и да учествују у наградном конкурсу. Све што је потребно је да забележе МАГМА-тски тренутак, и да га поделе са нама.

Форма рада је слободна, то може бити карикатура, фотографија, илустрација, графика, дигитална графика, видео, анимација…

Рок за слање радова је 1. фебруар 2023. године до 24 сата.

Радове је потребно слати на е-маил адресу: [email protected], са следећим подацима у телу мејла: шифра под којом ће рад бити прослеђен члановима жирија, име и презиме аутора/ке, место пребивалишта, датум рођења, број мобилног телефона и изјава о сагласности за објављивање оригиналних радова на сајту Панпрес. Предност ће имати млади људи од 15 до 35 година.

Наградни фонд (који ће бити умањен за трошкове пореза) је 15.500 РСД.

Радове ће оцењивати трочлани стручни жири.

Резултати ће бити саопштени и објављени на сајту www.panpress.rs и на Панпрес страницама на Фејсбуку, Твитеру и Инстаграму.

Додатне информације могу се добити преко е-маил адреса [email protected] или на телефон 064/24-38-425 (Ивана).

Конкурс је део пројекта „Од токена до грађанина – учешће младих у животу града“, у оквиру пројекта „Млади и медији за демократски развој“, Београдске отворене школе (БОШ) уз подршку Шведске, који Панпрес реализује у сарадњи са организацијом SINHRO из Панчева.

 

 

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: