Продужен рок за пријаве

Учествујте у конкурсу ,,Како живе млади у Панчеву?“

Форма рада је слободна, то може бити карикатура, фотографија, илустрација, графика, дигитална графика, видео, анимација, текст.

Уместо до краја данашњег дана, конкурс који организује интерент часопис Панпрес на тему ,,Како живе млади у Панчеву?“, биће продужен до недеље, 30. априла, до 24 сата.

Интернет часопис Панпрес позива младе људе који живе на територији града Панчева да учествују у наградном конкурсу ,,Како живе млади у Панчеву?“

Форма рада је слободна, то може бити карикатура, фотографија, илустрација, графика, дигитална графика, видео, анимација, текст.

Радове је потребно слати на е-маил адресу: [email protected], са следећим подацима у телу мејла: шифра под којом ће рад бити прослеђен члановима жирија, име и презиме аутора/ке, место пребивалишта, датум рођења, број мобилног телефона и изјава о сагласности за објављивање оригиналних радова на сајту Панпрес. Предност ће имати млади људи од 15 до 35 година.

Наградни фонд (који ће бити умањен за трошкове пореза) је 15.000 РСД.

Радове ће оцењивати трочлани стручни жири.

Резултати ће бити саопштени и објављени на сајту www.panpress.rs и на Панпрес страницама на Фејсбуку, Твитеру и Инстаграму.

Додатне информације могу се добити преко е-маил адреса [email protected] или на телефон 064/24-38-425 (Ивана).

Конкурс је део пројекта „Од токена до грађанина – учешће младих у животу града“, у оквиру пројекта „Млади и медији за демократски развој“, Београдске отворене школе (БОШ) уз подршку Шведске.

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: