Олга Петровић и Љубичице отворили МАГМА фестивал

Олга Петровић и „Љубичице“ у суботу, 20. јануара, у Културном центру Панчева одржали су концерт и на тај начин отворили МАГМА фестивал.

Концерт је започела пијанисткиња Олга Петровић композицијама са свог недавно објављеног албума „Slow Rag“. Несвакидашњим звуком који се налази негде између класичне музике и џеза, Олга је одушевила скоро пуну дворану Културног центра што је довело до тога да јој публика аплаудира после сваке песме.

Олга Петровић на сцени

Након Олгиног соло концерта, на бину су изашле „Љубичице“, које су заједно са Олгом премијерно извели још необјављене песме са свог новог албума. Након представљања нових песама, извођени су и раније објављени хитови.
„Било ми је јако лепо, баш ми је драго што је дошло толико људи и што су то били ти људи“, рекла је Олга Петровић за Панпрес.
Уз звуке „Љубичица“ и Олге, публика је једва седела. На крају концерта, извођачи су враћени на бис и вече су затворили песмом Године у ветру, Данила Ковача.

МАГМА фестивал организује панчевачко удружење SINHRO у оквиру пројекта „Од токена до грађана” – учешће младих у животу града“, чији је и Панпрес део, који подржава Шведска у оквиру програма Београдске отворене школе „Млади и медији за демократски развој“.

Илија Тепшић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: