Нема особа на респиратору

У панчевачкој болници150 пацијената позитивних на Ковид-19, већина није из Панчева

У Ковину вирус потврђен код два лабораторијска радника, који су изоловани

У панчевачкој Општој болници тренутно је смештено 150 пацијената позитивних на Ковид-19, и ниједна особа  није на респиратору, рекла је др Дарија Кисић Тепавчевић, на данашњој конференцији. Додала је да већина особа смешетених у панчевачкој болници није из Панчева.

Кисић је обавестила јавност и да је у Ковину вирус потврђен код два лабораторијска радника, који су изоловани.

Председник Србије је данас изјавио да су Панчево и Ковин нова жаришта корона вируса у Србији. Ипак, др Дарија Кисић Тепавчевић је на конференцији рекла да се не може више говорити о жариштима, с обзиром на то вирус присутан на територији целе Србије.

До 15 сати 12. априла 2020. године регистровано укупно 3.630  потврђених случајева COVID 19. Од последњег извештаја до 15 сати тестирани су узорци 1.913 особa од којих je 250 позитивно. Хоспитализовано је 2.684  пацијената. На респиратору је укупно 146 пацијенaтa.
До 15 сати у Републици Србији тестирано је укупно 18.312 особa која су испуњавале критеријуме дефиниције случаја. У последња 24 часа преминулo је 6 особа, три особе мушког и три особе женског пола, просечне старости 57,5 година. Укупан број преминулих од почетка епидемије је 80.
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress