Празна предизборна обећања

Реконструкција Интернистичког блока најављена за мај, тендер још није расписан

У јеку изборне кампање представници покрајинске власти (директор Управе за капитална улагања АП Војводине и покрајински секретар за здравство) посетили су Општу  болницу Панчево и потписали уговор о додели средстава – 500 милиона динара за реконструкцију Интернистичког блока Опште болнице.

И доц. др Зоран Гојковић, покрајински секретар за здравство, који је обишао болницу 16. марта, као и његов колега Недељко Ковачевић, директор Управе за капитална улагања (посетио установу 30. марта), најавили су да ће јавна набавка бити брзо расписана, и да би реконструкција требало да почне у мају.

Након обиласка Интерног одељења Недељко Ковачевић рекао је да ће јавна набавка за избор извођача радова бити расписана ускоро и да ће реконструкција трајати осам месеци.

Покрајински секретар доц. др Зоран Гојковић најавио је да ће радови на реконструкцији Интернистичког блока, почети у мају.

„Новац у износу од 500 милиона динара је обезбеђен из средстава покрајинског буџета и Управа за капитална улагања Војводине ће у року од месец дана расписати јавну набавку за изградњу Опште болнице. Очекујем да први радови почну у мају“, рекао је доц. др Зоран Гојковић.

Међутим, како смо сазнали јавна набавка још није расписана те ће очигледно радови доста каснити. У Општој болници Панчево, као и у Заводу за јавно здравље Панчево у току су припремне активности за селидбу, иако још није познато када ће адаптација отпочети.

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: