Након више од годину дана

Овука: Завршетак Интернистичког блока почетком децембра

Др Слободан Овука, директор Опште болнице Панчево најавио је да ће Интернистички блок бити готов почетком децембра. Он је прецизирао да је 85 до 90 одсто радова завршено, те да очекује да ће у том року бити завршено свих шест етажа тог дела болнице.

„Трећи и четврти спрат су у малтене 100 одсто завршени, а остаје нам завршетак другог спрата на којем је Хемодијализа, јер из објективних разлога та служба није могла да буде измештена. У наредних 10-15 дана биће пресељена на нову локацију. И поред радова и ове године је обављено око 20.000 дијализа”, објашњава Овука.

Додао је да је стигла и нова опрема за Хемодијализу (нове машине за дијализу и реверзна осмоза), али и за друга одељења у вредности од 500.000 евра. Новац је као и за читаву реконструкцију дела болнице (око 5 милиона евра) обезбедила Покрајинска Влада.

Радови су почели 17. октобра 2017. године, а у јулу је Игор Мировић, председник Покрајинске Владе обишао радове у Општој болници и најавио завршетак реконструкције за крај октобра ове године.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress