Реконструкција две панчевачке здравствене установе

Изабран извођач радова за Интернистички блок, новац за зграду Завода ребалансом није обезбеђен

Прошле недеље, у уторак, 17. јула на тендеру Управа за капитална улагања АП Војводине изабрала је фирму која ће реконструисати Интернистички блок Опште болнице Панчево. Реч је о групи понуђача на челу са београдском фирмом „Модулор”. Предвиђено је да радови трају не мање од 180 и не више од 245 дана. Процењена вредност радова износи 467.411.960 динара, са ПДВ-ом.

На тендер се јавила још једна група понуђача на челу са београдском фирмом „Tron texom”, али је одбијена јер је понуда, како се наводи имала битне недостатке из члана 106 Закона о јавним набавкама.

У току је и јавна набавка за стручни надзор над извођењем радова, а јавно отварање понуда заказано је за 27. јула, у просторијама Управе за капитална улагања.

Радови на заврштеку зграде Завода за јавно здравље Панчево, како сада ствари стоје, неће скоро почети. Иако је Недељко Ковачевић, директор Управе за капитална улагања АП Војводине када је крајем марта посетио наш град, рекао да се нада да ће ребаласном покрајинског буџета у јуну бити обезбеђен новац, то се није десило. Запосленима у Заводу ће требати још стрпљења за завршетак зграде која се гради од 2008. године.

 

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: