Дуплиран број заражених корона вирусом у Панчеву

Завод за јавно здравље Панчево, јуче је забележио у Јужнобанатском округу 199 позитивних на коронавирус, и то у: Панчеву 81, Белој Цркви 28, Вршцу 24, Алибунару 15, Ковачици 14, Опову 14, Ковину 12, Пландишту 11. Како су навели из Завода, јуче су узети узорци 224 пацијента, а њихови резултати се очекују данас.

Подестимо, подаци од 17. новембра, показују да је тог дана у јужном Банату потврђено 148 новооболелих од корона вируса, од тога у Панчеву 42, што значи да се број заражених у Панчеву скоро дуплиран за један дан.

Институт за јавно здравље Војводине и даље оцењује епидемиолошку ситуацију у АП Војводини као ванредну, са даљом тенденцијом погоршања.

Током претходног дана у Војводини је регистровано 1.275 нових случајева. Највећи број случајева регитрован је у Новом Саду 459.

У овом тренутку на територији 35 општина ситуација се оцењује као ванредна и то у Новом Саду, Зрењанину, Сремској Митровици, Панчеву, Кикинди, Суботици, Сомбору, Бачкој Паланци, Вршцу, Белој Цркви, Беочину, Опову, Жабљу, Алибунару, Сремским Карловцима, Пландишту, Темерину, Ковачици, Кули, Инћији, Руми, Врбасу, Бечеју, Иригу, Ковину, Шиду, Тителу, Житишту, Србобрану, Новом Бечеју, Новој Црњи, Новом Кнежевцу, Малом Иђошу, Оxацима и Сенти.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress