Главни одбор донео одлуку

Распуштен Градски одбор странке „Доста је било“ у Панчеву

Разлози одлуке су поступци и понашање два одборника

Никола Ћебић више није председник Градског одбора странке „Доста је било – Панчево“, а ово тело је одлуком Главног одбора странке „Доста је било“ на ванредној седници одржаној у Београду 4. новембра, и распуштен, сазнаје наш портал.

На тој седници усвојен је предлог Градског одбора „Доста је било – Панчево“ који је изгласан на састанку 3. октобра, и упућен надлежном органу странке.

„Разлози одлуке су поступци и понашање два одборника. Никола Ћебић и Жарко Јелисавчић су одступили од принципа и вредности странке „Доста је било“, опструишући рад градског одбора. Одборнички брачни пар Јовановић је раније изостављен из рада странке кроз низ мера (разговори и дисциплински поступак) због исказаног непотизма“, кажу у странци.

Истовремено формиран је нови Градски одбор са новим члановима. Одборнике ће у локалном парламенту заступати одборник, члан Градског одбора и окружни координатор Ђерфи Шандор, који ће како се наводи изласком из раније формиране одборничке групе направити крајњу дистанцу од бивших чланова“.

Такође, одбор ДЈБ Панчево, од бивших чланова одбора очекује враћање мандата освојених са листом групе грађана „Доста је било-Саша Радуловић“.

 

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

1 Коментар
Старији
Најновији Најпопуларнији
Inline Feedbacks
View all comments
Biljana
5 године пре

DJB se brutalno obračunava sa mislećim članstvom diljem Srbije. Nije mi žao što idu ispod cenzusa, već što sam izgubila 3 godine života baveći se sa ovim manipulantima.

1
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: