Саопштење покрета Доста је било Панчево

„Претходни координатор покрета ненаменски трошио новац”

Поводом последњих збивања у покрету Доста је било, јавних иступања појединаца и ширења дезинформација желимо да се огласимо овим саопштењем својим суграђанима и свима који су нам пружали подршку у нашој борби за остваривање циљева зацртаних у програму и начелима ДЈБ.

„Општински одбор ДЈБ Панчево наставља свој рад и труди се да својим радом и поступцима оправда поверење које је добио од грађана, трудећи се да у ситуацији када су појединци водећи се личним интересима или својом незрелошћу покушали да обесхрабре нашу даљу борбу за постављене циљеве”, стоји у саопштењу које потписује Вања Француз, општинскаи координатор ДЈБ Панчево.

На седници Општинског одбора ДЈБ Панчево одржаној 13. априла, донета је одлука да се јавност упозна да смо предали редован годишњи финансијски извештај за период 11.05. – 31.12. и да га сви могу видети на сајту Агенције за борбу против корупције: http://www.acas.rs/acasPublic/pretragaFinanskijskihIzvestaja.htm како би били
упућени на који начин је трошен новац пореских обвезника од стране Групе грађана Доста је било -Саша Радуловић Панчево.

У периоду од 01.01.-10.05. одговорно лице Групе грађана је био Дејан Јовановић, који је након промене овлашћеног лица имао законску обавезу да преда новчана средства са текућег рачуна (око 160.000,00 динара) и документацију о утрошеним
средствима новом одговорном лицу. Избегао је ту обавезу и та средства су већим делом ненаменски трошена јер је покушао да утрошак средстава оправда рачунима за лизинг сопственог возила. Надамо се да ће Агенција за борбу против корупције решити ту ситуацију.

О свему поменутом уредно је обавештена и Агенције за борбу против корупције и овим путем стављамо на увид јавности садржај дописа који је агенцији и упућен.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress