Ротација директора јавних предузећа и нове позиције за актуелне функционере

Кадровске промене и гомилање функција

На данашњој седници Скупштине града усвојена су решења о престанку мандата в.д. директора ЈП „Градска стамбена агенција“ и ЈКП „Грејање“ Панчево. Уместо Зденке Јокић, ГСА ће водити до недавно заменик директора АТП-а Ненад Ракић, док ће она вршити дужност директорке  ЈКП „Грејање“, уместо Сандре Божић.

До промена је дошло и у Надзорном одбору ЈКП „Грејање“. Наиме, уместо Негице Рајаков, дужност председника овог тела обављаће Богдан Савић, начелник Комуналне полиције.

Одборници су усвојили и престанак мандата председника, његовог заменика и свих чланова Савета за међунационалне односе. Уместо Иване Јовановић, овим телом председаваће др Слободан Овука, директор Опште болнице Панчево, а замењен је и потпредседник, као и сви чланови Савета.

Нови управни и надзорни одбор добио је и Историјски архив Панчево. Председник УО ће бити Драган Згерђа, правник, док ће председница Надзорног одбора бити Милица Манић, новинарка.

У Дому здравља дошло је до промена у УО. Наиме, Александра Тимотијевић је на лични захтев разрешена чланства, док је на њено место ступила др Јелена Тимотијевић. Такође, смењен је читав Надзорни одбор и од сада ће уместо Милке Бајић, овим телом председавати Мирјана Лазић Марковић.

И у Предшколској установи „Дечја радост“ дошло је до промене – члан УО Зоран Блага заменио је Јован Лазаров.

Члан Школског одбора Балетске школе „Димитрије Парлић“ Предраг Крстевски разрешен је са те функције на своју иницијативу, а уместо њега за члана се именује Наташа Секулић.

 

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress