Трибина Српског покрета Двери

Бошко Обрадовић: Спроводићемо породичну политику

Србији данас недостаје домаћин у кући, ред, поштење, казнена политка

Будући председнички кандидат Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, гостовао је у четвртак, 9. марта у Панчеву. Скуп је одржан у Клубу „Купе” јер, како су истакли представници Покрета, градски челници Панчева им нису уступили градски простор за трибину.

На скупу су говорили др Душан Малић, члан управе Покрета у Панчеву, као и народни посланици Марија Јањушевић и Срђан Ного, који су одговарали на питања из публике.

Бошко Обрадовић поручио је да се Српски покрет Двери залаже за спровођење породичне политике, и за обнављање породичних фирми, домаће производње, индустрије и задругарства.

„Србији треба човек из народа, а не из корумпиране политичке елите која нас пљачка већ 26 година. Данашња власт не ради за поштене, скромне грађане, који желе само да живе као људи, већ за туђинске интересе. Партијски паразити су направили монопол од бављења политиком и живе на грбачи народа. Доста нам је понижења и вређања од стране људи који припадају полукриминалним и полумафијашким политичким организацијама, а не политичким странкама“, истакао је Бошко Обрадовић.

Он је оценио да Србији данас недостаје домаћин у кући, ред, поштење, казнена политка, те да је данас Србија окупирана држава.

Коментаришући атмосферу пред изборе, први човек Српског покрета Двери напоменуо је да у Србији влада медијска цензура, да су грађани изложени пристисцима и тортури од стране владајуће странке, те да „запослени у јавним предузећима морају да обезбеде најмање 20 сигурних гласова да не би добили отказ“.

Обрадовић је истакао да ће се Српски покрет Двери када дође на власт залагати за поштовање вере, традиције, историје и културе српског народа и спроводити породичну политику.

 

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

1 Коментар
Старији
Најновији Најпопуларнији
Inline Feedbacks
View all comments
Milutin
6 године пре

Od svih kandidata, Boško je jedini koji je sigurno za interese građana, a protiv stranih firmi i banki koje ponižavaju i osiromašuju sve nas.
Ima moj glas.

1
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: