Почео камп Кад порастем бићу...

Талентовани средњошколци из целе Србије уче шта је 4.0 индустрија правећи филмове

Организација за развој каријере и омладинског предузетништва Connecting, организује 4. циклус Кад порастем бићу… програма у Mokrin House-u.

Камп је почео 1. августа, а током шест дана средњошколци из Панчева, Београда, Ниша, Крагујевца, Зајечара, Крушевца и Сремске Митровице биће у прилици да науче шта су концепти 4. индустрије и савремене каријере, истовремено откривајући своје таленте путем креативних радионица, учења кроз игру, гостујућих предавања и међусобног подржавања током процеса учења.

Ове године по први пут биће организована и јавна презентација кратких филмова Кад порастем бићу… Полазници кампа ће током шест дана радити на прављењу сценарија, снимању и монтажи кратких филмова, који ће премијерно бити приказани 5. августа од 20 сати у Mokrin House-u .

Улаз на Филмско вече је слободан, али је број места ограничен. Све информације о догађају можете сазнати на линку: http://bit.ly/registrujsezarevoluciju

Партнери на овом значајном и запаженом пројекту су Електротехничка школа „Никола Тесла”, Техничка школа „23. мај“ из Панчева, Mokrin House, и Кројачева школа, а велику подршку пружили су Град Панчево, Национална Асоцијација Практичара/ки Омладинског Рада (НАПОР), Канцеларија за младе града Панчева, Достигнућа Младих, као и бројни медији, институције, предузећа и организације са територије града Панчева.

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: