Данас у вртићу

Поклон васпитачица из „Бубамаре“ деци

Једанаест васпитачица и сестара – васпитачица из вртића „Бубамара“ приредиле су представу „Изокренута прича“, коју су извеле данас, 11. априла у вртићу. Припреме су трајале више од месец дана, а пробе су се одржавале у радно време, током пауза.

„Није било много напорно, иако смо морале да ангажујемо и друге колегинице да нам припазе на децу, тако да смо заједничким снагама увежбали текст. Деци се представа чини ми се свидела, јер су били у интеракцији са нама“, каже Биљана Митровић, васпитачица и глумица у представи „Изокренута прича“.

Ауторка текста за представу је васпитачица Драгана Вујасиновић, власница прозоришта „Мали Принц „из Јабуке. У договору са њом Слађана Иваноски, васпитачица из „Бубамаре“ осмислила је комад који су она и њене колегинице поклониле деци.

„Деца су ми рекла да је ово најбоља представа коју су гледали, а задовољне смо и ми“, прича Слађана Иваноски.

Ово је трећи пут да су васпитачице из „Бубамаре“ у улози глумица, али први пут се представа наплаћивала. Према речима Сузане Поповић, главне васпитачице вртића, од прикупљеног новца, као и од средстава сакупљених током Ускршње изложбе, биће купљено нешто од оног што је напотребније деци – озвучење, полице за телевизоре, теписи.

 

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: