Конкурс за упис деце у приватну предшколску установу

Места за тридесет малишана – примање по редоследу подношења захтева Градској управи

Деца која се налазе на листи чекања за упис у Предшколску установу „Дечја радост“ Панчево или су на листи чекања за упис у вртићима у основним школама у насељеним местима града Панчева, моћи ће конкуришу за упис у Приватну предшколску установу „Кефалица“ у Панчеву. Од понедељка 19. јуна родитељи ће моћи да презму потврду у ПУ „Дечја радост“ да је дете на листи чекања.

С тим документом од четвртка, 22. јуна, у Предшколској установи „Кефалица“ Панчево, који се налази у улици Светозара Милетића број 17, може се преузети потврда за у ту установу. Након прибављања обе потврде, од уторка, 27. јуна, могуће је поднети захтев за остваривање права са другом документацијом, у Услужном центру Градске управе града Панчева, у канцеларији број 21. Образац захтева можете преузети овде или у Услужном центру града Панчева.

Све додатне информације могу се добити телефоном: 308-871, а лице задужено за контакт је Драгана Дачић у Секретаријату за јавне службе и социјална питања Градске управе града Панчева.

Број уписане деце који субвенционише Град Панчево ограничен је на тридесет малишана,  и то по редоследу подношења захтева Градској управи.

Скупштина града Панчева на седници одржаној 17. марта ове године донела је Одлуку о праву на накнаду дела трошкова боравка деце у предшколској установи чији је оснивач друго правно или физичко лице на територији града Панчева за радну 2017/18. годину. Градоначелник града Панчева Саша Павлов 15. јуна је потписао Меморандум о сарадњи за радну 2017/18. годину са Предшколском установом „Кефалица“ из Панчева, поводом остваривања права на накнаду дела трошкова за боравак деце у предшколској установи чији је оснивач друго правно или физичко лице.

.

 

 

 

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: