Акција ПУ Панчево

Више хапшења због крађе, приведена и жена због крађе новчаника у Општој болници Панчево

Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву ухапсили су Б.И. (1984) због постојања основа сумње да је извршио три кривична дела неовлашћено коришћење туђег возила, од којих је једно у покушају, две тешке крађе у покушају и крађу. 

Сумња се да је он у новембру у Панчеву украо два аутомобила марке „застава“, као и да је покушао да украде још једно „заставино“ возило. Он се сумњичи да је такође у новембру покушао да украде још два аутомобила исте марке, а како у томе није успео из једног је украо акумулатор, а из другог кључ. Сумња се и да је почетком новембра ове године из аутомобила „југо“ украо акумулатор, браварски алат, пумпу, прслук, прву помоћ и резервне сијалице. Осумњиченом је одређен притвор до 30 дана.

У акцији ПУ Панчево ухапшена је и А.Н.Ф. (1962) из Софије због постојања основа сумње да је извршила кривично дело крађа.
Сумња се да је она 2. октобра ове године, у Општој Болници у Панчеву, на Одељењу хирургије, из докторске собе украла новчаник са личним документима и картицом банке. Потом је, како се сумња, са банкомата подигла новац у износу од 40.000 динара. Осумњичена је, уз кривичну пријаву, приведена Основном јавном тужилаштву у Панчеву.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву ухапсили су и Д.И. (1993) због постојања основа сумње да је извршио крвична дела тешка крађа и три крађе. Сумња се да је он 10. новембра ове године на раскрсници улица Првомајска и Жарка Зрењанина у Панчеву отворио врата „југа“ у ком је на месту сувозача седала жена и из руку јој истргао торбу у којој се налазио новчаник са личним документима и картицом банке, 2.500 динара и мобилни телефон.

Д.И. је, како се сумња, 8. септембра у Панчеву кроз прозор ушао у једну кућу из које је украо мобилни телефон, новчаник са 15.000 динара и личним документима, а 13. новембра из ормара друге куће две женске кожне ташне. Он се сумњичи и да је 14. новембра испред једне пекаре украо бицикл.  Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилаштву у Панчеву.

По налогу Основног јавног тужилаштва у том граду, поднете су кривичне пријаве у редовном поступку и против двојице младића старости 18 и 24 године, због постојања основа сумње да су извршили два кривична дела тешка крађа од којих је једна у покушају. 

Њих двојица су, како се сумња, у ноћи између 29. и 30. октобра ове године провалили задња врата на једној продавници у Јаношику из које су украли цигарете и другу робу. Такође се сумња да су у ноћи између 15. и 16. новембра 2018. године провалили заштитну решетку на објекту поште у Јаношику, ушли у унутрашњост и покушали да обију касу, али нису успели.

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: