У среду, 29. марта

Сајам запошљавања у Панчеву

Очекује се учешће 38 различитих послодаваца, који су понудили 182 радна места

Сајам запошљавања биће одржан у среду 29. марта, на Корзоу (Ул. Војводе Живојина Мишића), а у случају лоших временских услова, у холу Градске управе града Панчева, у трајању од 11 до 14 сати. Манифестацију организује Град Панчево у сарадњи са Националном службом за запошљавање.

Из НСЗ-а обавештавају да се на Сајму очекује учешће 38 различитих послодаваца, који ће понудити укупно 182 радна места различитих профила, и позвано је више од 1000 особа.

Посетиоци сајма моћи ће да успоставе контакте и представе се компанијама до којих не би могли доћи на други начин, с обзиром на то да је Сајам запошљавања замишљен тако да повеже велики број послодаваца са великим бројем студената, радника и кандидата.

Заинтересованим суграђанима ће на штанду града Панчева бити доступне све потребне информације у вези са отвореним јавним позивoм који се односи на меру активне политике запошљавања „Самозапошљавање“ (средства за отварање привредног друштва или предузетничке радње, набавку опреме и адаптацију простора). На штанду Националне службе за запошљавање биће на располагању информације о услугама и програмима које пружа ова установа.

Град Панчево у сарадњи са Националном службом за запошљавање, на основу усвојеног Локалног акционог плана за запошљавање града Панчева за 2017. годину, организује Сајам запошљавања с циљем повећања видљивости мера и програма у области унапређења запошљавања у Панчеву. На Сајму ће се представити послодавци који учествују у мери „Студентска летња пракса“, као и послодавци који намеравају да запосле нове раднике.

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: