Тешка саобраћајна несрећа код Пријепоља

Ауто панчевачких таблица слетео у Лим, трага се за дететом

Породица из Панчева којој се синоћ догодила тешка несрећа код Пријепоља, када је отац са двоје деце колима слетео у Лим из засад неутврђених разлога, у тај крај отишла је на одмор. Они су претходних дана боравили у околини Нове Вароши, а отац и двоје деце јуче решили да оду до Пријепоља, да мало виде град и обиђу знаменитости. Несрећа им се догодила у повратку.

Блиц пише да је у тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ око 22 сата, недалеко од места Дренова код Пријепоља, путничко возило у којем су се налазили отац и двоје малолетне деце слетео је у реку Лим.

Према сазнањима листа, возило је марке „БМW“ панчевачких регистарских ознака. На лицу места су од синоћ полиција и припадници Ватрогасно спасилачке јединице.

Аутомобил је са оцем и два детета слетео у Лим. Отац и једно дете успели су да се спасу, а за другим дететом се још трага. Медији су синоћ објавили да се трага за несталим дечаком, међутим поједини медији данас преносе да је у питању девојчица. Званичне потврде још нема.

Очекује се долазак ронилаца Жандармерије који на површину треба да извуку ауто из реке Лим.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress