У среду, 12. јуна

Званично отварање немачке фабрике ZF

Концерт Жељка Јоксимовића покон Панчевцима и Панчевкама

У среду, 12. јуна, у 10 сати у Северној пословној зони у Панчеву, у улици Седма нова 7, одржаће се свечано отварање фабрике компаније ZF у оквиру E-Mobility дивизије.

Том приликом представницима медија обратиће се Мајк Ханкеллан, члан Управног одбора компаније ZF, Јорг Гротендорст, руководилац ZF дивизије E-Mobility, Саша Павлов, градоначелник Града Панчева, Томас Шиб, његова екселенција Амбасадор Савезне републике Немачке, Игор Мировић, председник Покрајинске владе, као и Александар Вучић, председник Републике Србије.

Компанија ZF саопштила је и да ће на дан отварања фабрике Панчевцима и Панчевкама поклонити велики концерт Жељка Јоксимовића, који ће се одржати 12. јуна, у 21 сат, на Тргу Краља Петра I у Панчеву.

Компанија ZF Friedrichshafen AG, која је светски лидер у производњи погонских система делова за аутомобиле, бродове и железницу, омогућила је одржавање спектакуларног концерта једне од највећих регионалних поп звезда, Жељка Јоксимовића. Сви љубитељи добре музике имаће прилику да по први пут у Панчеву уживају у великом концерту славног кантаутора, који ће извести највеће хитове из своје богате каријере, стоји у саопштењу.

Волим да будем део оваквих пројеката, у којима компаније показују колико им је стало до локалне заједнице у којој послују. Са посебним задовољством ћемо наступити у Панчеву, и то по први пут. Позивам све грађане на ово велико дружење које ће бити отворено за љубитеље добре музике и забаве, ми смо спремни да направимо атмосферу за памћење. Припремили смо сјајан програм и старих песама, али и нових, и то је одличан начин да испратимо пролеће и најавимо лето“, изјавио је овом приликом Жељко Јоксимовић.

Немачка компанија ZF, која се бави производњом ауто- делова недавно је почела са радом, а започета је и друга фаза инвестиције, која подразумева изградњу новог производног објекта и отварање Развојног -истраживачког центра.

 

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: